Total Lube Management - Потпуна контрола подмазивања
Професионални и искусни савети за одржавање, као и подршка пре, током и после примене.

Total Lube Management (TLM)) започиње дизајном машина и завршава поузданом свакодневном организацијом, испоруком, применом и техничком подршком мазива. Поуздан рад машине је на тај начин снажно повезан са добро организованим и изведеним процесом одржавања. У уској сарадњи са произвођачима машина и руководиоцима машина, развијени су алати за подмазивање који омогућавају брзо упознавање са стварним процесом одржавања.

Тотално управљање мазивом (ТЛМ) садржи:

  • Израда мапа по мери мазива
  • Планирано и оријентисано на потрошњу мазива
  • Примена и обележавање за клијента
  • Управљање подмазивањем прилагођених система постројења Документација процеса подмазивања
  • Замишљање и уградња аутоматских система за подмазивање
  • Набавка средстава за производњу, е. г. пиштољи за подмазивање, масти за подмазивање, системи за довод мазива итд.
  • Обука особља за одржавање
  • Пуњење и подмазивање лежајева у малим партијама

Основа за израчунавање потрошње мазива су индивидуални програми одржавања. Прилагођени распоред одржавања користи се за утврђивање потрошње мазива и за планирање оптималног инвентара мазива. Проводи се како би се покриле тренутне потребе. Тако се залихе купаца могу свести на минимум. Геар уља, лежајне масти, ланчана уља или средства за чишћење и конзерванси могу се купити из једног извора. Оптимална залиха и благовремена испорука омогућавају купцима приступ мазиву радног пода, по потреби.

Stacks Image 24
Stacks Image 26

Добро документоване и јасно означене тачке подмазивања као и налепнице оријентисане на примену, омогућавају особљу за одржавање да одабере одговарајуће мазиво за одређену употребу.
За боље разумевање технологије подмазивања доступни су општи или појединачни семинари обуке,особљу за одржавање,и ињжењерима пројектовања за одржавање,ињжењерско оцобљу како би се боље разумела технологија подмазивања, доступна особљу за одржавање, инжењерском особљу и инжењерима пројектовања

ДИСТРИБУТЕР ЗА СРБИЈУ
AP - ŠPED d.o.o.
Alaska 26, 11080 Zemun
063 523 077

LUBRICANT CONSULT GMBH
Gutenbergstr.13
D - 63477 Maintal, Germany
www.lubcon.com

Image
© 2024 Igor Albreht kontakt