LubeChainSystem

Чисто подмазивање за максималне перформансе и поузданост машине

Подмазивање ланца захтева максималну прецизност и тачност у погледу примене и снабдевања мазива. Контаминација мазивима мора да се апсолутно избегне, посебно код обраде хране и паковања.

LUBCON LubeChainSystem се састоји од материјала од полиуретанске (PU) пене, пружајући лако и паметно решење за подмазивање. Сунђераста површинска структура материјала од ПУ пене апсорбује уље за подмазивање и равномерно и ефикасно га распоређује на површину.

Stacks Image 7217

Рола за подмазивање је постављена на чауру. Чаура се окреће око своје монтажне осовине. LUBCON LubeChainSystem се монтира помоћу челичне опруге. Отвор на монтажној осовини, који је повезан са аутоматском јединицом за подмазивање, доводи мазиво у ролну мазива.

Stacks Image 7229

У поређењу са ручним подмазивањем, LUBCON LubeChainSystem је економично и једноставно решење за глатко наношење уља. Током рада, рола за подмазивање са опругом ради на врху ланца. Он снабдева карике ланца оптималном количином уља без контаминације производног окружења.

Stacks Image 7231
Aпликација

LUBCON LubeChainSystem може да се користи у комбинацији са јединицом за подмазивање у једној тачки или са централним системима за подмазивање. Може да се монтира у свим положајима и погодан је за све дизајне и дужине ланаца, нпр. г. погонски ланци, ланци транспортера итд.

Stacks Image 7289
Преузмите брошуру
Stacks Image 7299

ДИСТРИБУТЕР ЗА СРБИЈУ
AP - ŠPED d.o.o.
Alaska 26, 11080 Zemun
063 523 077

LUBRICANT CONSULT GMBH
Gutenbergstr.13
D - 63477 Maintal, Germany
www.lubcon.com

Image
© 2024 Igor Albreht kontakt