Профил компаније
Квалитета је наша предност

LUBRICANT CONSULT GmbH је светски произвођач мазива који развија, производи и дистрибуира масти, уља, пасте и спрејеве високог квалитета за скоро све индустријске примене и производни сектор. Позната под заштитним знаком “LUBCON®", компанија је основана 1980. године и од тада је основала широку мрежу филијала и продајних представника широм света. Наш степен специјализације, висока стопа иновативности и наши првокласни производи само су неки од разлога све већег успеха бренда LUBCON на светском тржишту.

Менаџмент квалитета започиње избором сировина

Квалитет наших сировина, попут уља, згушћивача и адитива, обезбеђује се пажљивим надзором и контролом од пријема. Даљњу обраду мора да одобри наша интерна лабораторија. Ово гарантује сталне стандарде квалитета наших производа широм света и основ је за одличне перформансе LUBCON® мазива.

Stacks Image 83
Ефикасне технологије за иновативне производе

Комбинација најновијих производних технологија и квалификације нашег особља омогућавају производњу прилагођених, економичних и еколошки прихватљивих мазива. Делујемо у складу са системом управљања квалитетом и придајемо велики значај усклађености са стандардима квалитета и животне средине у складу са DIN EN ISO 9001 и 14001 за заштиту животне средине. Поред тога, LUBCON® је у складу са европским и међународним стандардима и прописима као што су REACH, RoHS, GOST, GOTS, GHS. То обезбеђује сигурност и транспарентност у целокупном процесу производње и набавке.

Stacks Image 94
Stacks Image 123
Услуга оријентисана на купца, од правог избора мазива до корекције примене и складиштења

Задовољство купаца је наш главни приоритет. Иновативни и оријентисани купци омогућaвају одличну сарадњу између одељења. То осигурава обимне и индивидуализоване консултације, професионалну услугу и непосредан процес наручивања. Квалификован продајни тимови широм света одржава континуирано партнерство са купцима ради задовољења њихових потреба и жеља.

Stacks Image 133
Истраживање и развој за иновативни напредак

Важан део нашег истраживања укључује развој економичних и еколошки прихватљивих мазива, попут лако разградљивих мазива, која су еколошки прихватљива и минимизирају трошкове одлагања. Стални научни развој и истраживање, као и блиска сарадња са произвођачима машина, отварају врата нашим хемичарима, инжењерима и тиму за истраживање и развој за сталне иновације, истраживање и развој. То нам помаже да испунимо максималне потребе тржишта и купаца и да континуирано унапређујемо наше производе, производне процесе и токове рада с обзиром на одрживост и профитабилност.

Stacks Image 138
Stacks Image 48
Stacks Image 49
Stacks Image 50

ДИСТРИБУТЕР ЗА СРБИЈУ
AP - ŠPED d.o.o.
Alaska 26, 11080 Zemun
063 523 077

LUBRICANT CONSULT GMBH
Gutenbergstr.13
D - 63477 Maintal, Germany
www.lubcon.com

Image
© 2023 Igor Albreht kontakt